Udruge

Udruga planinara "Dalekovod" 

Osamdesetih godina prošlog stoljeća grupa entuzijasta, ljubitelja prirode i druženja, odlučila se osnovati planinarsko društvo "DALEKOVOD". Društvo danas ima brojne članove i programe kojima se nastoji, osim druženja, usmjeriti ljude k odgovornom odnosu prema prirodi.

Športsko ribolovni klub "Dalekovod" 

Kao djelatnici Dalekovoda i zaljubljenici u športski ribolov odlučili smo osnovati Športsko ribolovni klub "Dalekovod".
Sve je počelo tako da smo se nas četvorica, ("najvećih obožavatelja športskog ribolova") na čelu sa dugogodišnjem natjecateljem i profesionalcem u športskom ribolovu Daliborom Novoselcem, odlučili natjecati u ligama sportskog ribolovnog saveza Hrvatske.
Zaštitni znak kluba je "simpatična" riba okružena natpisom kluba Š.R.K. DALEKOVOD.
Zadaća i cilj Š.R.K. "DALEKOVOD" je planiranje rada i razvitak športskog ribolova, održavanje i provođenje redovitih sustavnih treninga članova u svrhu pripreme za natjecanja, poduku i trening djece i mladeži, sudjelovanja u natjecanjima u ligi sportskog ribolovnog saveza Hrvatske, kupu Hrvatske i županijskoj ligi.

Udruga Dalekovodaš

Udruga "Dalekovodaš" osnovana je s ciljem održavanja razvoja i prosperiteta društva Dalekovod d.d. Zagreb te održavanja transparentnosti poslovanja, unapređenja korporativnog kodeksa upravljanja, ostvarivanja porasti cijena dionica i brige oko redovne isplate dividende.
vrh stranice